BookStack release v21.08

BookStack is een platform om al je informatie in te ordenen en te delen. We overlopen de nieuwigheden in deze release.

BookStack release v21.08

Hoogtepunten

Multi-factor authenticatie

Het is voor ieder account mogelijk om 2-stapverificatie in te schakelen. Ook kunnen er back-up codes gegenereerd worden om op terug te vallen.

Exporteren als Markdown

Pagina's kunnen als Markdown geëxporteerd worden.

Andere verbeteringen

  • Bij de rollen kan je kiezen of de gebruikers al dan niet content mogen exporteren.
  • Bovenliggende item-link werd toegevoegd in het herstel van de prullenbak om het herstellen van het bovenliggende item gemakkelijker te maken.
  • Aanpassingen om pagina's wat op sociale media gedeeld worden, rijker te vullen met gegevens zoals titel, omschrijving, afbeelding, enz. op basis van het Open Graph protocol.

Opgeloste bugs

  • Markdown blockquotes werden niet correct weergegeven in het voorbeeld.
  • Een API fout waarbij een pagina update HTML kon verwijderen.
  • Checkboxen in Markdown werden niet correct genummerd wanneer ze gebruikt werden in een lijst.

Wij updaten jouw BookStack applicatie

Voor al onze klanten die een beheerde BookStack applicatie afnemen, installeren wij deze update tijdens het eerstvolgende onderhoudsvenster op maandag 6 september 2021.

Over BookStack

BookStack is een platform dat je kan gebruiken om al je informatie te bewaren en te sorteren. Je ordent je informatie zoals in een bibliotheek: in boekenplanken, boeken, hoofdstukken en pagina's. Een heel eenvoudig en gemakkelijk te begrijpen principe omdat we dit uit ons dagdagelijks leven kennen. Maak boeken voor je klantenopvolging, hoofdstukken voor projecten en pagina's voor protocollen en procedures.

Wil je meer te weten komen over BookStack of ben je op zoek naar hosting voor je eigen BookStack? Neem dan een kijkje op onze website: https://www.nexxwave.be/app-hosting/bookstack