Mattermost release 5.37.2

Mattermost is een berichtenplatform om realtime te communiceren met je team. We overlopen de nieuwigheden in deze release.

Mattermost release 5.37.2

Deze release bevat geen nieuwigheden. Er worden enkel een aantal bugs opgelost.

Opgeloste bugs

  • Om een applicatie crash te verhelpen, werd Go geupdate.
  • Er werd een bug opgelost wat een 'server panic' kon veroorzaken.
  • Er werd een bug opgelost wat logbestanden kon vullen bij het wijzigen van gebruiker statussen en bij het laden van de 'System console' pagina.
  • Schermlezers gaven niet de correcte gebruikersnaam of de naam van het kanaal weer.

Wij updaten jouw Mattermost applicatie

Voor al onze klanten die een beheerde Mattermost applicatie afnemen, installeren wij deze update tijdens het eerstvolgende onderhoudsvenster op maandag 6 september 2021.

Over Mattermost

Mattermost is als berichtenplatform een open source alternatief voor Slack. Het biedt realtime samenwerking op al je apparaten. Het maakt niet uit of jullie een klein of een groot team zijn, alle teams hebben nood aan een goede onderlinge communicatie. Mattermost is een veilig en flexibel chatplatform en biedt alle functies wat je team nodig heeft om op de meest effectieve manier te communiceren.

Wil je meer te weten komen over Mattermost of ben je op zoek naar hosting voor je eigen Mattermost platform? Neem dan een kijkje op onze website: https://www.nexxwave.be/app-hosting/mattermost