Nexxwave, a new wave!

Hello, World! Kom hier alles te weten over wie wij zijn, wat wij doen en waar wij voor staan.

Nexxwave, a new wave!
Photo by Mohamed Masaau / Unsplash

Excited. Dat woord omschrijft momenteel alles. Al verschillende jaren kriebelde het om een eigen zaak te starten. Sinds 2009 werkte ik als IT’er in de zorgsector bij een van de grootste thuiszorgorganisatie van België. Tijd voor een extra uitdaging!

Waar kunnen we jou mee helpen?

Veel KMO’s en ontwikkelaars worstelen met het beheer van hun IT-omgeving op kantoor en in de cloud. Wij zorgen ervoor dat hun servers en netwerken up-to-date en online blijven. Wij bieden ook een cloud-omgeving waarop zij hun websites en applicaties kunnen hosten. Zo kunnen zij zich focussen op hun eigen diensten en klanten.

IT-diensten

Ben je zelfstandige of een KMO? Dan kunnen wij helpen om jouw IT-infrastructuur beheren! Waarin zijn we thuis?

  • Draadloze netwerken, zo heb je overal een prima draadloos bereik met je laptops en smartphones.
  • IT-security is in elk netwerk, groot of klein, een vereiste. We configureren en updaten jouw firewall of cluster van firewalls.
  • We managen zowel je lokaal netwerk, lokale servers als servers die je in een cloud hebt staan. Tijd om je huidige servers te vervangen? Dan bekijken we de vereisten opnieuw, of we migreren je lokale servers naar de cloud.
  • De laptops en computers van je KMO moeten up-to-date blijven. Wij beheren op afstand alle Windows computers, voorzien ze van de nodige updates, licenties en anti-virus.

Google G Suite

De tijd dat bedrijven een lokale e-mailserver en fileserver op kantoor hadden, is voorbij. Online werken heeft ontelbaar veel voordelen! Wij helpen jouw migreren naar een modern, online kantoor. Met al je medewerkers.

Cloud-diensten

Cloud servers en webhosting

Wij hebben een volledige nieuwe cloud omgeving gebouwd. Van de grond af aan. Vanuit ons datacentrum in Antwerpen hosten wij jouw cloud servers en websites. Je servers kan je volledig zelf beheren. We bieden standaard de meest gebruikte Linux distributies aan, waaronder CentOS, Debian en Ubuntu. Weinig of veel processorkracht of geheugen nodig? We hebben een aantal standaard pakketten waarmee je zeker aan de slag kan – later upgraden is altijd mogelijk.

Is een server wat overshooting? Dan kan je je websites steeds hosten op onze webservers. Wij stellen je dan het super gebruiksvriendelijk Plesk controlepaneel ter beschikking waarmee je eenvoudig je websites, e-mailaccounts, databases, enz. kan beheren.

Domeinnamen

Een domeinnaam is hoe je website bereikbaar is, zoals nexxwave.be. Wij hebben meer dan 200 verschillende extensies te beschikking, zoals de bekende .be .nl .eu en .com. Maar hey, waarom niet opvallen en een nieuwe extensie gebruiken zoals .app .agency .cafe .club of .coach? Of wat dacht je van .blog voor je eigen blog?