Lancering affiliate programma

Lancering affiliate programma
Photo by Diggity Marketing / Unsplash

Als afsluiter van 2021 introduceren we ons eigen affiliate programma. Ben je een blogger, youtuber, vlogger of social influencer; dan kom je in aanmerking om deel te nemen als publisher en een (heel) mooie commissie te verdienen.

Voor wie?

Wij leveren producten en diensten met een technische ondergrond. Maar wij werken zeker niet alleen samen met publishers die een technisch publiek dienen. We aanvaarden publishers in allerlei sectoren en met een uiteenlopend doelpubliek. Want ook niet-technische organisaties hebben uiteraard baat bij een facturatieplatform zoals Invoice Ninja of een documentatieplatform zoals BookStack.

Hoe werkt het?

Zoals ieder online affiliate programma, werken we met unieke links. Wanneer jij als publisher naar onze website linkt en de bezoeker binnen de 30 dagen een abonnement afsluit, dan linken we deze bestelling aan jouw affiliate account.

Wat vooral interessant is: je krijgt een maandelijks terugkerende commissie zolang dat het afgesloten abonnement actief is. Dus niet een eenmalige commissie bij de aankoop, maar een terugkerende vergoeding.

Meer weten of direct aanmelden?

Check de affiliate-pagina voor meer informatie en om je aan te melden als affiliate.