We lanceren onze nieuwe generatie beheerde Plesk servers

Wil je alle voordelen van een eigen Plesk server, zonder de technische zorgen die daarbij komen kijken? Dan is ons vernieuwd aanbod van beheerde Plesk servers de ideale oplossing.

We lanceren onze nieuwe generatie beheerde Plesk servers

Plesk is een server controlepaneel, gericht op het hosten van websites. Naast Plesk bestaan er nog tal van andere controlepanelen zoals cPanel en DirectAdmin wat je misschien ook bekend in de oren klinken. Plesk staat bekend voor zijn gebruiksvriendelijkheid en is volgens Datanyze het meest gebruikte controlepaneel in zijn categorie.

Wij gebruiken Plesk al lange tijd op al onze webhosting servers. Dit is een perfecte oplossing wanneer je een of enkele persoonlijke websites of de website van je organisatie wilt laten hosten.

Maar soms volstaat dit niet. Wil je heel veel websites hosten, bv. de websites van de klanten van je agency of webdesign bureau? Wil je dat je klanten zelf e-mailadressen kunnen aanmaken? Of heb je enkele zeer drukbezochte websites of applicaties wat veel resources vereisen? Dan is een eigen Plesk server de ideale oplossing.

Met je eigen Plesk server neem je de touwtjes van je hosting zelf in handen. Maar zonder de technische zorgen wat daarbij komen kijken. Denk bijvoorbeeld aan de beveiliging van de server, de best-practice configuraties, het netwerkbeheer, de gespreide DNS-servers, monitoring en de updates van de software. Het technische aspect, daar zorgen wij voor. Zo heb je alle voordelen van een eigen server en het gemak van Plesk als super gebruiksvriendelijk controlepaneel, zonder dat je technisch aangelegd moet zijn (maar dat mag uiteraard!).

Wij hebben ons aanbod voor beheerde Plesk servers volledig vernieuwd en bieden nu servers aan met processoren van 2 tot 48 vCPU's en van 4 tot 192 GB RAM geheugen. Iedere server koppelen we aan ons anycast DNS platform, waardoor je geen extra servers moet (laten) hosten om je DNS redundant op te zetten.